felhasználónév:   jelszó:   
    
Beépített hajómotor olajok
Hajómotor ápoló- és tisztító szerek
Hajómotor zsír
Hajtómű olajok
Hidraulika folyadékok
Kétütemű csónakmotor olajok
Kétütemű jet olajok
Négyütemű csónakmotor olajok
Négyütemű jet olajok
Beépített hajómotor olajok
Hajómotor ápoló- és tisztító szerek
Hajómotor konzerváló szerek
Hajómotor zsírok
Hajtómű olajok
Hidraulika folyadékok
Kétütemű csónakmotor olajok
Kétütemű jet olajok
Négyütemű csónakmotor olajok
OLAJ- és ÜZEMANYAG SZŰRŐK
MerCruiser olajszűrők
MerCruiser üzemanyag szűrők
Mercury-Mariner olajszűrők
Volvo Penta olajszűrők
Volvo Penta üzemanyag szűrők
Yamaha olajszűrők
Yamaha üzemanyag szűrők
 


Néhány gondolat a MOTUL-ról ...


A kenőanyagok fejlesztése és a versenysport sikerek eredményeként az egyik legismertebb és elismertebb márkanév a MOTUL.

A Motul cég ősét 1853-ban az Egyesült Államokban, Pennsylvaniában jegyezték be.
A termék a múlt század 30-as éveinek elején került Franciaországba, ahol az importör néhány év alatt kiépítette a MOTUL termékek kizárólagos értékesítési hálózatát.
Mivel a rohamosan növekvő igények hamar kimerítették a gyártómű kapacitásait, a franciaországi forgalmazó idővel megvásárolta az olaj gyártási jogát és a terméket magát. Ezzel a gyártás is átkerült Európába.
Franciaországban 1997-re ez a vállalat lett a legnagyobb független francia kenőanyag gyártó cég. A cég Párizs mellett építette fel gyárát, ahol ma is gyártják a Motul termékeket. Ma is ebben az egyetlen egy gyárban hozzák létre a Motul termékeket, az itt gyártott kenőanyagokkal látják el a világ csaknem száz országát. Ez egyúttal a garancia is a rendkívül magas, és egyenletes minőségre.
A francia anyavállalat a 70-es évek második felétől egymás után hozta létre leányvállalatait, amelyek eljuttatják a MOTUL kenőanyagokat a világ különböző földrajzi térségeibe. Így jött létre 1980-ban Németországban a MOTUL Deutschland azzal a feladattal, hogy Európa középső és keleti részét ellássa Motul termékekkel.
A MOTUL termékek ugyan többé-kevésbé ismertek voltak az utóbbi 10 évben Magyarországon, a jobb értékesítési eredmények reményében 2007-ben importőr-váltás történt és ez év tavaszán a kölni székhelyű cég a TISZK Kft.-vel kötött szerződést a magyar piac ellátására és az eladások növelésére.
A Motul termékei közül hazai szinten a motorkerékpáros termékcsaládot sokan ismerik, kedvelik és keresik. Szeretnénk ugyanakkor hasonlóképp ismertté és keresetté tenni a több, mint 200 különböző terméket felölelő, a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, sőt azokat túlteljesítő egyéb termékeinket is.
A legjobb minőségi termékek iránt mindig van érdeklődés, feladatunk az ilyen irányú kereslet számára országos elérhetőséget biztosítani. Az eddigi érdeklődés azt mutatja, hogy autós vonalon, de a motorizált vízi- és szabadidős járművek, a teherautók és mezőgazdasági eszközök, valamint a kerti kisgépek területén is van keresnivalónk.
A vásárlók értékelik a kifinomult, speciális kenőolajokat, gépek ápoló- és karbantartó szereit.
Ma már a verseny és utcai motorok és autók mellett a Motul készít kenőolajat a veterán autókhoz, a motorcsónakokhoz, a jetekez, a quadokhoz.
A MOTUL fejlesztőmérnökei külön termékcsaládot hoztak létre az egyre kedveltebb robogók, a kerti kisgépek számára, de nem feledkeztek meg a teherautókról, a kamionokról, a kis áruszállító autókról és a mezőgazdasági gépekről sem.
A Motul cégre mindig is jellemző volt és ma is az állandó innováció, a kutatás-fejlesztés és a magas minőség biztosítása. A Motul cég mindig ismert volt a motor gyártók jövőbeni igényeinek a idő előtti sikeres kielégítésére. Ennek eredménye, versenygyőzelmek sora a motorsportban és a motorcsónak versenyeken !AZ ÖN KOSARA ÜRES!
 
- A MOTUL minőség.

- Jön a tél !

- Mit és hová kenjünk, öntsünk ?

- Tavaszi teendők.
 
- ACEA szabványok

- API osztályzás

- Az adalékolás.

- Az olajnyomás ...

- Korszerű motorolajok ...

- Mi a viszkozitás ?

- Mi az alapolaj ?

- SAE besorolások

- Szintet. vagy ásványi ?

- Szintetikus előnyök.
 
- Adatvédelem

- Kedvezmények !

- Szállítási feltételek

- Vásárlási feltételek
        
Copyiright 2009 Hajosolajok.hu